Foto oficial:Modeo Concept

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.09.2006
Compania Ford a prezentat primele fotografii oficiale cu noul concept Ford Mondeo wagon. AutoMarket are onoarea sa va prezinte fotografiile cu noul concept Ford.
Ford a prezentat primele fotografii oficiale cu noul Mondeo Wagon Concept.

Wagon concept va fi prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Paris. Linia sportiva si agresiva a noului Mondeo este accentuata de marimea tunelelor de aer, de designul blocului de lumini, elemente ce imprima un pronuntat dinamism conceptului.

La interior, Ford a optat pentru un spatiu mai mare alaturi de elementele tehnologice care par a fixa un nou standard segmentului de populatie careia ii este destinata aceasta masina. Designul bordului incorporeaza, ca element inovator, un ecran dotat cu un panou de comanda pentru functiile conceptului.

In ceea ce priveste motorizarea, Ford ofera versiunile de propulsoare diesel de 1.8 litri si 2.0 litri alaturi de Duratec-ul de 1.6 litri. In plus, exista si optiunea propulsorului turbo de 2.5 litri.

In continuare va prezentam primele fotografii oficiale cu Ford Mondeo wagon concept.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru