FOTOSPION: Alfa Romeo 8C GTA

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 24.09.2008
Lansarea lui Alfa Romeo 8C GTA este iminenta, dupa surprinderea unui exemplar fara camuflaj in teste.

Esential

1965 este anul in care a fost produs primul Alfa Romeo GTA

Un exemplar Alfa Romeo 8C GTA, a fost surprins in timpul testelor de fotografii spion, fara nici un fel de  camuflaj.  Aceasta prezenta ne face sa asteptam cu nerabdare lansarea oficiala a lui GTA.

Exemplarul surprins in teste pare a fi gata de productie. Dupa cum putem observa, pana si ornamentele exterioare ale masinii au fost definitivate. Jentile mari care descopera discurile de frana de dimensiuni generoase ne lasa doar sa ne imaginam performantele  de care este capabila Alfa 8C GTA.

Primul model Alfa Romeo GTA a fost produs in 1965. Proiectata de Bertone, acesta era creat special pentru o exploatare sportiva si provenea din modelul Giulia, lansat in 1962. Cu o activitate intensa in motorsport la vremea aceea, Alfa avea o divizie specializata pe acest segment, Autodelta, care a dezvoltat o varianta a lui Giulia, numita Alfa GTA.

Modelul surprins in teste prezinta doua dungi paralele care sunt folosite pentru a proteja vehiculul cand este incarcat sau descarcat. Asadar, nu este exclus ca Alfa Romeo 8C Grand Turismo Alleggerita sa faca o mare surpriza la Salonul Auto de la Paris.

Via | EuroCarBlog Via | luukvankathoven.nl

Taguri: , Alfa Romeo, GTA

Comentarii (1)

  • andrei
    uuuaaaaaaauuuuuuuu..arata bestial, mai ales dupa ce am vazut sandero 4x4:))
    oricum arata bestial... ma intreb unde oare o sa'i pun numaru de inm. ca sa nu'i stric aspectu:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru