FR-V, versiunea europeana

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.09.2006
Japonezii de la Honda au prezentat noua Honda FR-V. Noul monovolum prevede modificari la toate capitolele, exterior, interior si motorizare.
Honda a dezvaluit noul monovolum FR-V pentru piata europeana.

In partea frontala cea mai semnificativa schimbare este la nivelul farurilor. In plus, introducerea proiectoarelor da mult mai mult stil noului FR-V. Se evidentiaza, de asemenea, schimbarile la exterior: designul liniilor, al usilor si dunga de crom frontala reliefata. In linii mari, forma si configuratia vechiului FR-V au fost pastrate.

La interior, Honda a renuntat la elementele din lemn, introducand materiale metalice.

Cea mai importanta schimbare a noului FR-V este la capitolul motorizare. A fost introdus motorul de 1.8 litri i-VTEC, prezent pe modelul Civic de cinci usi. Cei patru cilindri dezvolta o putere de 140 cai. Optiunea de motorizare este extinsa prin prezenta motorului de 2.0 litri si 148 cai putere plus cea a dieselului de 2.2 litri i-CDTi.

Noul model este desenat pentru a transporta sase pasageri, pentru acest lucru fiind realizata o interesanta configuratie a scaunelor. Honda FR-V nu este prevazuta cu consola centrala.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru