Comentarii (7)

  • Pai da...
    Si eu am un 307 care e practic pe aceiasi platforma cu C4. La fel: tinuta buna de drum, placere la condus pe drumuri bune... infern pe drumuri proaste datorita suspensiilor rigide.
    0 0
  • coane, ti-a aratat 201 pe kilometraj, dar tine cont ca toate masinile prezinta o diferenta intre ceea ce arata la bord si viteza reala, asa ca daca baietii au scris in cartea tehnica 193, inseamna ca atat ai prins cu masina aia. 201 aratat la bord este irelevant
    0 0
  • emilio
    asa-i , je
    de ce credeti ca mergeti cu 60 (in oras) sau 110 (inafara) si nu va "ia" radaru?
    pt ca de fapt ai 58, respectiv 105, sau 106.
    0 0
  • Viteza reala.
    Toate vitezometrele arata cu 5-10 % mai mult decat viteza reala, stie asta si un tanc de gradinita, iar voi va umflati in pene ca ati prins nu stiu ce viteza, mult peste viteza maxima constructiv.
    Chiar v-o crede cineva ?
    0 0
  • Alo copii
    Ba dar ce faceti voi aici chiar v-a platit Citroen, chiar in halul asta. Lasati pupatul in .... ca nu va sta bine. In loc sa faceti si voi un mini reportaj de situatia din vami voi va fotografiati prin parcuri si parcari.Sunteti tari!!
    0 0
  • alecstm
    @Bau
    "reportaj de situatia din vami". Cand ai fost plecat ultima oara in UE? NU MAI SUNT VAMI. Dar oricum, trebuie rasplatita sponsorizarea Citroen, dar o masina germana ar fi fost o alegere mai buna.
    Stau si ma intreb, daca in reportajul de la Nurburgring "pilotul" avea un gol in stomac pe la 100 km/h, oare ce o simtit la 200? Nici nu vreau sa imi imaginez.
    Dar printre altele, felicitari pt. reportajele de la Frankfurt.
    0 0
  • somn usor
    cam obositi, tinereilor! Plecati la 4 din Frankfurt, puteati fi la 8 seara undeva in zona Aradului...Verificat de subsemnatu'. A doua zi, inca 9 ore de condus pana la Bucale...piece of cake!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru