Frankfurt LIVE: Superstandul Mercedes

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.09.2007
Mercedes a avut la dispozitie cateva mii de metri patrati de stand la Frankfurt. Si s-a folosit de el cu varf si indesat.

Daca veti avea ocazia sa veniti vreodta la Frankfurt si sa vizitati Salonul Auto care are loc din doi in doi ani, standul Mercedes nu trebuie sa lipseasca din itinerariul vostru. In acest an, locul de desfasurare a ostilitatilor a fost o hala imensa destinata exclusiv marcii germane, Mercedes reusind sa isi traga partea leului pe teren propriu. Cand vorbim de Mercedes de referim la intreg Grupul Daimler, desi contributia smart si Maybach la intreg peisajul a fost minora.

Partea buna in cazul germanilor este ca au avut ce arata in imensitatea de stand pe care si l-au construit la Frankfurt. Partea proasta este ca nu o sa reusiti niciodata sa vedeti toate masinile pe care germanii le expun aici. Oricum, multe dintre ele sunt versiuni noi ale modelelor deja cunoscute (nu le insiram aici, va lasam sa le descoperiti singuri privind imaginile alaturate).

Elementul de maxim interes la standul Mercedes a fost insa F700, limuzina-concept care prefigureaza viitoarele linii de design pe care le va adopta constructorul german. Mercedes a reusit prin aceasta sa nu se indeparteze de stilul sau clasic si sa imprime in acelasi timp o imagine mai mult decat promitatoare.

Ramane de vazut care este modelul pe care il intruchipeaza noul concept. Vocile de la stand afirmau ca acesta va reprezenta noul standard Mercedes, viitorul model urmand sa fie pozitionat deasupra lui S-Klasse pentru a umple golul se segment pana la Maybach.

Pana atunci insa, Mercedes se lauda cu o intreaga armata de modele verzi, reunite sub sigla Bluetec. S400 Bluetec Hybrid este cel mai bun exemplu in acest sens.

Comentarii (2)

  • bogdan
    F700
    trebuia sa pozati si voi F 700 ca multi nu il stiu
    0 0
  • adrian
    Smartu` vietii...
    nu`nteleg dom`le ce cauta micutza masina Smart pe langa conceptele si limuzinele Mercedes ... fac d`rusine firma :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru