Frankfurt LIVE: Vizita la standul Porsche

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 12.09.2007
La standul germanilor de la Porsche a venit cel mai puternic 911 produs vreodata: versiunea GT2.

Porsche a incercat sa multumeasca pe toata lumea prin modul in care a gandit standul propriu de la Frankfurt. Dispuse in cele trei capete ale standului, in functie de preferintele vizitatorilor, au tronat cele trei mari noutati ale constructorului din Stuttgart: 911 GT2, Cayenne Hybrid si Cayenne GTS.

Ajunge sa spunem ca GT2 este cel mai puternic Porsche construit vreodata si ne dam deja seama de dimensiunea lansarii oficiale a modelului constructorului german. Este adevarat, in conditii de salon masina nu isi rata adevarata fata, cea batuta de 530 de cai putere, insa va confirmam faptul ca imediat dupa ce o vezi ai impresia ca este gta sa sara de pe soclul ei si sa alerge pe autostrazile Germaniei sau pe circuit (pe Nordschleife, 911 GT2 a scos recent sub 8 minute).

De cealalta parte, Cayenne Hybrid astepta cuminte vizitatorii. Porsche a expus un exemplar transparent, prin care cei interesati pot urmari circuitele electrice si cele doua sisteme de propulsie ale hibridului. In sfarsit, Cayenne GTS este o versiune de performanta a lui Cayenne S destinata mai ales celor care vor ca SUV-ul Porsche din garaj sa aiba fata de inger si suflet de demon.

Nu puteam trece cu vederea nici celelalte modele expuse la standul germanilor, astfel ca va prezentam o galerie foto din care va puteti alege ce doriti. Sport sa fie!

Comentarii (1)

  • cayenne
    Cele mai interesante poze mi se par k sunt cele cu acel Cayenne gri :D interesant :-?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru