FRANKFURT: Standul Citroen

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 11.09.2007
La locul de campare a celor de la Citroen am descoperit o deschidere interesanta spre viitor. Conceptele si versiunile verzi sunt in prim-plan.

Urmatoarea oprire a caravenei Automarket (da, stim, caravana din doua persoane se poate numi si duet) a fost la standul Citroen. Partea mai romantica a Grupului PSA a afisat in prin-plan doua concepte: C5 Airscape si C-Cactus, ambele cu povestea lor proprie interesanta. De altfel, Automarket a reusit sa vorbeasca cu unul dintre designerii responsabili cu dezvoltarea lui C5 Airscape, interviul urmand sa apara in cateva zile in exclusivitate pe portalul nostru (veti afla o gramada de informatii top secrete despre conceptul din care se va naste viitoarea generatie C5).

Pe langa cele doua concepte cu linii futuristice insa extrem de simpatice, la standul Citroen au tronat cateva versiuni verzi ale modelelor deja cunoscute in gama. Cel mai apreciat si vizitat a fost C4 Hybride HDi, trimisul francezilor in frontul de atac al viitorului. Tot aici am putut admira o versiune curata (la propriu, fiind o masina expusa in salon) a masinii cu care am ajuns la Frankfurt: C4 coupe. Nici de aceasta data nu am stat cu mainile in san si l-am agatat pe responsabilul de gama medie de la Citroen, Oleg Son, care ne-a raspuns intrebarilor legate de viitorul modelului francez.

Si acest interviu va putea fi vazut pe Automarket.ro in cateva zile.

Cam atat deocamdata de la Frankfurt, urmeaza restul standurilor.

Comentarii (7)

  • C5 Airscape
    C5 Airscape e superb! Pacat ca e Citroen.
    0 0
  • florin
    normal k e superb la fel k si c4,c5,c6,etc.si cum adica pacat k e citroen,e o masina f buna
    0 0
  • Calin Delavale
    Citroen C5 plus si minus
    la exterior este excelent dar schioapata la interior unde volanul este greoi si pedalele sport contrasteaza cu aspectul de limuzina. Una peste alta, C5 imi place.
    0 0
  • Architrion
    Citroen o firma excelenta
    Eu am o masina Citroen si sunt extrem de multumit. Nici nu am auzit cazuri concrete de probleme de fiabilitate sau alte necazuri in legatura cu acest producator.
    Iar la capitolul design au stat bine intotdeauna.
    Asa ca, de ce pacat ca e Citroen ?
    0 0
  • Citroen
    Poate ca in comentariul de mai sus nu am spus exact ceea ce vroiam sa spun, dar ma incearca un fel de tristete cand ma gandesc ca bijuteriile construite de Citroen ajung peste ani la cosul de gunoi datorita problemelor de fiabilitate. Nu-mi spuneti ca aveti C4 sau C5 cu 100.000km si merge brici, uitati-va la modelele mai vechi. Spre ex modelul CX ar fi avut toate atuurile sa fie la fel de apreciat ca Mercedes Cobra, dar din pacate mai exista foarte putine si aproape toate intr-o stare jalnica. Citroen XM se vinde la pret de Golf II. C6 e o bijuterie, dar ce se va intampla cu el in timp?
    Chiar si modelele ridicate la rang de capodopere (precum SM) sufera de probleme grave de fiabilitate (asta o spun posesorii, in ciuda faptului ca iubesc aceste masini).
    Nu vreau sa fiu inteles gresit, imi plac multe modele Citroen, iar acest C5 Airscape mi se pare unul dintre cele mai reusite modele din ultimul timp (dintre modelele tuturor producatorilor), dar parca poarta cu el aceasta pata neagra a imaginii de marca Citroen. Daca au designeri atat de buni si potential de a crea masini atat de rafinate, de ce nu angajeaza si cativa ingineri nemti sau japonezi??
    0 0
  • Citroen rullz
    stiai k xm are motor de masserati pt k firma masserati a apartinut citroenului!Oricum citroen are o istorie de laudat in care a scos multe bijuterii!Ce sa zic noul c5 e superb,mi se pare cel mai reusit,se vede mana pejoului!
    0 0
  • Citroen C5 Airscape
    C5 Airscape
    de Zoho (12.09.2007, 00:03)
    C5 Airscape e superb! Pacat ca e Citroen.

    Aici gresesti ff mult Citroen C5 e o masina de lux pt omul normal ai confort ca intr-un Mercedesc si costa doar 1 sfert din cat costa un Mercedes din acelasi an cu Citroenul...Am un Citroen C5 s2 SW si sunt fff multumit de ea.E ff confortabila la condus si cand e vb de viteza e viteza are o stabilitate fff buna stie sa ramana pe drum! Poate in urmatorii 2 ani am sa ii fac fiului meu cadou un C5 Airscape..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru