Gadget de ultimă generaţie: laptop Asus desenat de Lamborghini

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 16.06.2010
Lamborghini şi Asus au dezvoltat împreună doua laptopuri de ultimă generaţie, cu un design nonconformist, cu performanţe notabile şi cu un sistem audio Bang&Olufsen.

Studioul de design Lamborghini continuă colaborarea sa cu producătorul informatic Asus, cea mai nouă realizare fiind deja expusă în cadrul evenimentului internaţional Computex, desfăşurat în Taiwan. Cei doi parteneri au realizat două laptopuri cu adevărat speciale, desenate pentru a atrage fani din ambele domenii: informatic şi auto.

Produsele se numesc VX6 şi VX7, diferenţele fiind făcute de ecranul de 12.1, respectiv 15.6 inch. Ambele laptopuri sunt caracterizate de o carcasă din plastic cu aspect lucios însă fratele mai mare vine şi cu un design inspirat de modelele Lamborghini. Mai exact, spatele a devenit identic cu posteriorul lui Gallarado sau Murcielago, italienii folosind chiar şi lumini LED asemănătoare.

VX6 oferă un display de 1366x768, cu un procesor Intel Atom D525, cu o placă grafică Nvidia ION 2 şi cu o memorie de până la 4 giga de RAm.

De cealaltă parte, fratele mai mare VX7 vine cu opţiunea a trei procesoare Intel Core (i3, i5 şi i7), o placă grafică Nvidia N11E-GS, până la 16 giga de RAM şi un display de 1920x1080.

Ambele laptopuri vor dispune de un sitem audio semnat de Bang&Olufsen.

via | carscoop

Comentarii (4)

  • :)
    Nu stiu ce sa fac,sa rad sau sa plang.

    Mai bine rad.
    7 3
  • Rad si eu alaturi de Excomunicator :)
    Daca nimic din grajul tau nu poate purta sigla "Lamborghini", macar laptop-ul sa o poarte.
    7 1
  • Dumnezeule! De ce as vrea un laptop care are c*r de lambo? Presupun ca mai si costa o caruta de bani.. ca deh.. e desenat de lamborghini.
    2 1
  • Ce sa zic, e la moda, o sa se cumpere, lafel cum ferrari au facut acele mobile Sharp Ferrari (erau acum cativa ani promotie la vodafone), lafel si laptop Acer Ferrari. Acum le-a venit randul celor de la lamborghini.. a! sunt mai isteti: nu au 'conceput' doar un laptop cu sigla lor, ci au adus imbunatatiri 'aerodinamice' + stopuri cu leduri ca nu cumva sa intre altu'-n el (laptop) :)
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru