GALERIE FOTO: Bugatti Galibier se dezvaluie in totalitate

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 18.09.2009
Dupa debutul oficial de la inceputul saptamanii a noului Galibier, Bugatti publica un nou set de imagini ale conceptului.

Comentarii (10)

  • ugly
    hidos >:P
    1 7
  • :)
    Asta mai lipsea... sa scot ceasul de la mana sa-l pun pe bord. O fi avand GPS inclus tip busola. Arata nordul :) La mana ramai cu o gaura in curea, dar deh... vezi unde e nordul si daca ai noroc si vedere buna o sa vezi si cat e ceasul. Noroc daca nu intri in ceva uitandu-te la el cat de frumos e.
    Dar sa revin la subiect, un spate asa urat n-am mai vazut de la Mercedes Sls incoace. Pacat de Veyronul ala ca are asa un frate.
    Dar nu-mi fac griji... o sa se gaseasca un de-al de Casuneanu sa o ia...
    2 5
  • Misto
    Incredibil. Mi se pare f tare. Ca design mi se pare de un rafinament dus la maxim. Exceptand poate portierele cromate. Mda...faza cu ceasul e cam ciudata...dar lasat pe bord e ok.
    6 1
  • wow
    ce misto pot arata farurile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    5 0
  • carcotasu
    wow intr-adevar!
    Cum naiba e posibil sa puna asemenea faruri pe o masina atat de lucrata???? Iar treaba cu ceasul trebuie sa recunosc ca e ultima fitza in materie de ceasuri.
    2 1
  • Marius
    Exclusivism de exclusivism ... 8 tevi de esapament...cea mai tare orchestra ..Finetze de vis ...o masina cu adevarat cu incredibila
    4 2
  • .......
    Cand am vazut primele poze am zis ca nu e prea extraordinara.Privind detaliile pot sa spun ca e superba ,luxul suprem.Probabil unul din cele mai bune interioare .Etore Bugatti e mandru de acolo de sus.
    6 0
  • Catalin
    e superb
    Pentru cei de genul Sak care nu stiu sa aprecieze lucrurile rafinate. Ceasul ala este un ceas cu turbillon daca ai sa cauti ai sa vezi ca un astfel de ceas pleaca de la minim 50 000 de dolari. la un producator respectabil. Ideea cred ca este simpla, este un ceas status, in loc sa iti pui cheile pe masa cum se face in Romania aici ai un ceas pe masura masinii. faptul ca il pui pe bord poate fi ciudat dar in acelasi timp este si practic daca stai sa te gandesti si da, mie imi place ideea.
    Initial masina nu mi-a placut la prima prezentare facuta de automarket dar setul asta de fotografii ii arata clasa. Este o masina superba cu un interior superb.
    Intr-adevar, este genul de masina care cere un anumit rafinament ca sa iti placa. Imi pare rau ca o spun dar noua in Romania ne lipseste din acest rafinament.
    4 0
  • Ideea cu ceasul de bord pe care il poti purta este excelenta. Cele 8 tevi de esapament sunt o idee mai putin fericita, sper sa nu ajunga si "in productie".
    2 1
  • Superba
    O masina cu adevarat superba.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru