Galerie Foto: Inundatiile din Tecuci

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 07.09.2007
Va prezentam cateva imagini cu pagubele provocate de inundatiile care s-au abatut asupra municipiului Tecuci.

In urma ploilor abundente de la inceputul saptamaniii orasul Tecuci a fost acoperit de ape. Dezastrul a fost cauzat de revarsarea raului Tecucel, lucru care a dus la inundarea intregului oras.

Viitura a afectat cea mai mare parte a municipiului din judetul Galati. Astfel, in urma retragerii apelor s-au constatat pagube deosebite, atat asupra locuitorilor, cat si asupra domeniului public. La acest ultim punct se poate constata distrugerea a numeroase strazi si alei, spatiul carosabil fiind avariat in proportie de suta la suta in zonele afectate de viitura.

Premierul Calin Popescu Tariceanu a fost ieri prezent la Tecuci si a promis ajutor de la Guvern pentru refacerea drumurilor si soselelor din localitate. Automarket va va tine la curent cu modul in care Guvernul va respecta acesta promisiune, in viitorul apropiat.

Foto: Ana Maria Bostan, Tecuci

Comentarii (5)

  • Tecuceanu din Canada
    inundatii
    Nimeni nu a spus care sunt strazile afectate din Tecuci. As vrea sa stiu barem scoala in care am invatat daca mai exista.
    1 1
  • Jale mare...
    Ce jalnic arata Romania mea. Sper ca guvernantii(stanga-dreapta) vor reconstrui macar canalizarea si strazile din Tecuci. Altfel vin alegerile si isi vor pierde privilegiile.
    Becali a afirmat ca va reconstrui el acest oras.
    Astept sa vad care vor fi primii...
    Cineva totusi cred ca va face treaba si va renunta la minciuni...
    1 0
  • adrian
    ooooooooooooooooo
    ooooooooooooooooooooooo ce mare a fost apa in centru bagati si alte video
    1 0
  • denysa
    inundatii uriase
    eu sunt din tecuci .si eu am fost afectata de inundatii.
    0 1
  • inundatii
    buna..sunt din tecuci si stau pe str Plugului ...la mine nu a fost o problema dar strazile era apa pana la glezna ...pe focsa era mai rau pana la streasina....mi-e frica ca in acest an sa fie mai rau ...am 11 ani si e cam urat sa vezi dita-mai tara condus de cineva care nici macar nu-i pasa de tara noi am votat pt un viitor mai bun... daca era bun aqm nu mai era criza nu se scumpeau preturile si nu ar fi o problema pt oameni daca ar veni inundatia s-ar face strazi s-ar face multe lucruri care ar ajuta la imbunatatirea acestui oras si mi se pare corect sa comentez pt ca tara noastra se zbate in canal scuze de expresie...........dar m-am saturat sa-i aud pe toti la tv sa zica ca aceasta criza se va inrautati va creste euro,,, inundatiile vor fi in jurul apei cutare cutare......... tara asta daca nu v-a avea un conducator (presedinte) demn de el si sa creada in orice pt tara vom ajunge foarte rau plus ca la televizor in anul 2009 s-a difuzat o singura data un reportaj in care basescu a spus ca s-a imprumutat de la alte tari iar daca nu poate da banii inapoi ne va da in schimb romania noastra ce spuneti>??? dupa reportajul acesta toate cadrele didactice toate sursele de pe internet s-au facut ca nu este asa ....noi traim intr-o minciuna
    traim ca pestele pe usca.... si va fi mai rau mai ales pentru tecuci
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru