Comentarii (5)

  • Tecuceanu din Canada
    inundatii
    Nimeni nu a spus care sunt strazile afectate din Tecuci. As vrea sa stiu barem scoala in care am invatat daca mai exista.
    1 1
  • Jale mare...
    Ce jalnic arata Romania mea. Sper ca guvernantii(stanga-dreapta) vor reconstrui macar canalizarea si strazile din Tecuci. Altfel vin alegerile si isi vor pierde privilegiile.
    Becali a afirmat ca va reconstrui el acest oras.
    Astept sa vad care vor fi primii...
    Cineva totusi cred ca va face treaba si va renunta la minciuni...
    1 0
  • adrian
    ooooooooooooooooo
    ooooooooooooooooooooooo ce mare a fost apa in centru bagati si alte video
    1 0
  • denysa
    inundatii uriase
    eu sunt din tecuci .si eu am fost afectata de inundatii.
    0 1
  • inundatii
    buna..sunt din tecuci si stau pe str Plugului ...la mine nu a fost o problema dar strazile era apa pana la glezna ...pe focsa era mai rau pana la streasina....mi-e frica ca in acest an sa fie mai rau ...am 11 ani si e cam urat sa vezi dita-mai tara condus de cineva care nici macar nu-i pasa de tara noi am votat pt un viitor mai bun... daca era bun aqm nu mai era criza nu se scumpeau preturile si nu ar fi o problema pt oameni daca ar veni inundatia s-ar face strazi s-ar face multe lucruri care ar ajuta la imbunatatirea acestui oras si mi se pare corect sa comentez pt ca tara noastra se zbate in canal scuze de expresie...........dar m-am saturat sa-i aud pe toti la tv sa zica ca aceasta criza se va inrautati va creste euro,,, inundatiile vor fi in jurul apei cutare cutare......... tara asta daca nu v-a avea un conducator (presedinte) demn de el si sa creada in orice pt tara vom ajunge foarte rau plus ca la televizor in anul 2009 s-a difuzat o singura data un reportaj in care basescu a spus ca s-a imprumutat de la alte tari iar daca nu poate da banii inapoi ne va da in schimb romania noastra ce spuneti>??? dupa reportajul acesta toate cadrele didactice toate sursele de pe internet s-au facut ca nu este asa ....noi traim intr-o minciuna
    traim ca pestele pe usca.... si va fi mai rau mai ales pentru tecuci
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru