Gallardo Spyder by Hamann

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 30.08.2006
Cand un supercar cabrio produs in Italia trece prin mainile unei firme germane de tuning, rezultatul nu poate fi decat senzational.

Germanii de la Hamman se “distreaza” de mult timp modificand modele sport. Ultimul supercar spre care si-a indreptat atentia casa condusa de Richard Hamann este Lamborghini Gallardo Spyder. De fapt, schimbarile estetice pe care le-a primit versiunea Spyder vin pe linie directa cu cele suferite de fratele Gallardo anul trecut.

In program: spoiler frontal cu inaltime si prize de aer ajustabile (inspirat din cursele de viteza), spoiler posterior din trei parti pentru partea posterioara si un eleron care demasca gradul ridicat de sportivitate a modelului. Toate aceste piese sunt disponibile in finisaj din fibra de carbon. Evident, tevile de evacuare 2x2 nu au scapat nici ele retusului Hamman. Puterea motorului a fost imbunatatita cu 30 de cai si 40 Nm (Hamann Gallardo Spyder ajungand acum la 550 CP). Viteza maxima urca si ea simtitor, de la 314 la 320 km/h. In plus, pedalierul sportiv si discurile de frana de 380 si 360 mm sunt incluse in oferta.

Conversia fiecarui Gallardi Spyder de la rangul de supercar la cel de arta pe patru roti dureaza, in atelierele Hamann, o saptamana.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru