Salonul Auto de la Geneva 2014

GENEVA 2014 LIVE: Premierele mărcilor italiene Abarth, Alfa Romeo şi Fiat

Publicat Miercuri, 05.03.2014
de Dragoș Băltățeanu
Comenteaza 0

Alfa Romeo

La Alfa Romeo, vedetele standului au fost modelele Giulietta şi MiTo în ediţie Quadrifoglio Verde. Plus atrăgătorul model 4C, de data aceasta în variantă Spider, adică cu plafon amovibil. Detalii despre Alfa Romeo 4C puteţi găsi AICI

Fiat

Standul Fiat a fost deosebit de sărac în noutăţi. Publicul vizitator a putut vedea versiunea Cross a modelului Panda, singura premieră oficială Fiat, dar şi câteva modele deja cunoscute cum ar Fiat Freemont Cross sau Fiat 500L. Toate informaţiile despre Fiat Panda Cross sunt AICI.

Abarth

Standul Abarth a fost unul dintre cele mai vizitate puncte din actuala ediţie a Salonului Auto de la Geneva. Motivul a fost modelul Abarth 695 Biposto, cel mai rapid Abarth bazat pe modelul Fiat 500 care a fost pus în producţie până acum. Abarth 695 Biposto este animat de un motor 1.4 turbo ce livrează 190 CP. Standul Abarth a mai adăpostit un Abarth 500 clasic, un 595 Turismo şi un 695 Assetto Corse Evoluzione.

Toate detaliile despre vedeta Abarth 695 Biposto pot fi citite AICI.


Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru