Geneva LIVE: standul Honda

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 04.03.2008
Standul Honda de la Geneva amesteca perfect noul Accord cu prototipurile si cu o sectiune inspirata de motorsport.
a
Taguri: Honda

Comentarii (7)

  • faranume
    poate daca am fi in america!modelele nu sunt urate...nici la infatisare..nici de oameni.
    0 0
  • luxxxien
    clar
    noua accord arata incredibil...si cand mi-aduc aminte cat de uratele erau modelele japoneze prin anii 80...
    0 0
  • mugur07
    accord 2008
    noul accord parca duce la asemanare putin cu frantuzoicele de la megane,tot actualul model este mai interesant!
    0 0
  • CR-Z ... noul CRX ?
    Vad acolo, conceptul ala alb. Pe spate, este scris "CR-Z". Spatele aduce aminte clar de vechiul CRX , de prin '92-'95, nu mai stiu exact intre ce ani s-a fabricat, dar au fost niste masinutze care rupeau gura targului. Mi-au placut la nebunie. Am si-acum un amic ce detine un CRX din 93, 1.6 V-tech de 130cp. I-a pus un filtru sport si evacuare de inox si l-a dus pe undeva in jur de 140 cp, nu mare diferenta. Dar credeti-ma , masina aia are 300 si ceva de MII de km, si merge motorul ala de nu se poate. Mi-e drag de ea. Mi-e drag de simplitatea ei, de forma ei, de felul in care te simti cand o conduci, parca e un kart dopat ! Imi place super mult, si de-asta sper din toata inima ca ce vedem noi acolo, sub numele de CR-Z ... sa fie urmasul lui CRX ! (sunt oameni care contesta fiabilitatea japonezelor, in special honda si toyota. Multi le vad ca pe niste "chinezarii". SE INSEALA TOTAL. Sunt doar oameni care-si dau cu parerea in necunostinta de cauza, sau care datorita ascensiunii acestor 2 marci ... se simt amenintati. Ganditi-va ca ce spun aici, nu spun sa ma aflu in treaba, si nu sunt un impatimit al masinilor japoneze, nu traiesc in fast and furious, si nici nu conduc masinutze cu telecomanda. Sunt posesor de masina germana, n-as vrea sa-i dau numele,ca sa nu fiu acuzat de exces de laudarosenie.)
    0 0
  • SeatSport
    Honda
    Imi place aproape tot ce vad aici la Honda. Noul Accord este fenomenal, la fel si conceptul CR-Z, iar Civicul Type RR3 este absolut fantastic. Bravo Honda, adevaratul number one nipon, daca ma intelegeti...;)
    0 0
  • prudentul
    off topic
    Să nu se creadă cine ştie ce despre mine...Automarket, poze cu fetiţe de la standuri o să puneţi ??
    0 0
  • Design
    Nu imi ramine decit sa constat ca designul masinilor pt. Europa este mult mai placut decit cel pt. continentul ameriacan, a si am remarcat ca sunt inele modele pe care Honda le vinde in Europa sub marca Honda,pe continentul american se vind sub marca Acura(mai scump).
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru