GM Daewoo, avertizati in Coreea de Sud

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 17.08.2007
Din cauza SUV-ului Captiva, agentia pentru protectia consumatorilor din Coreea a averizat compania GM Daewoo.

GM Daewoo, al treilea producator auto din Coreea de Sud, a fost avertizat de catre agentia de protectie a consumatorilor din tara asiatica pentru numeroasele plangeri ale clintilor la adresa calitatii modelului Captiva.

SUV-ul coreean se comercializeaza si pe pietele europene sub brandul Chevrolet. Autoritatile coreene si-au justificat decizia prin prezenta unor neconcordante in constructia modelului, care pot cauza accidente deosebit de grave. Nu s-au dat detalii cu privire la aceste neconcordante.

Comentarii (4)

  • Cum sa faci bani
    In sfarsit, dupa multe cautari am gasit cea mai simpla metoda de a face foarte multi bani.. si e pe bune. Sa trecem la subiect:
    Firmele online dau sute de milioane si miliarde de euro pe publicitate online..
    Ce trebuie sa faci tu?Practic sa te inscrii - 0$ - 0 riscuri
    - instalezi un program de 5 mb pe care sa il tii deschis 5 ore pe luna, asta in timp ce tu stai pe messenger cu prietenii sau asculti muzica- pentru asta primesti 15$ pe luna! Programul asta de 5 mb este de fapt un mic banner publicitar.. 5 ore pe luna trebuie sa stea deschis..15$
    Cam putin, dar poti inscrie si pe mama si pe tata.. fratii.. 15$ fiecare+25% de la fiecare ca i-ai inscris dupa tine. Poti sa le spui si prietenilor tai.. sa se inscrie.. 25% de la fiecare. 100 prieteni x 25% din 15$=375$. 1000 prieteni inscrisi=3750 $!!!!!
    E unu din China care a inscris in jur de peste cateva mii .... calculati voi cat castiga.. E greu?..Inscrie-te inaintea prietenilor tai.. ca sa ii inscrii tu pe ei. Nu pierde timpul.
    Banii vin, dupa o luna, sub forma de fila cec, dar sa aveti grija de la ce banca scoateti banii ca unele au comisioane mai mari..:P
    Pentru a te inscrie acceseaza www.agloco.com/r/BBGR1109
    Dupa ce te-ai inscris vei primi un mail cu o parola pe care o poti modifica ulterior.
    !!! nu uita sa introduci adresa de mail si parola cand vrei sa pornesti programul downloadat.
    Nu e complicat, e ca si la messenger!!!
    SUCCES
    0 0
  • @Euro
    Va mai aduceti aminte de basmele alea de adormit cu facutul banilor daca trimiti un plic cu blala bla la nu stiu cate persoane...... Asa si imbecilu asta cu China lui cu tot numai ca asta banuiesc ca are si fishing-ul atasat de fabuloasa lui adresa de obtinut conturi cu parola.


    Si cand te gandesti ca o gramada de retarzi o sa o muste.....
    0 0
  • spam
    chiar nu poate sa-l scoata cineva pe spamerul asta? abereaza ca cei care iti vand periute de dinti "super originale" prin piata sau in mijlocul litoralului si de fapt vand bucati de plastic frumos ambalate de prosti preferate.
    0 0
  • ace, brice si carice...
    adevarat.. sper sa nu ajunga si automarket plin de comentarii gen "mass" ca libertatea.. ar putea fi sterse de un admin.. daca nu ar dormi in post :D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru