GM intra in cursa pentru Daewoo

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 25.04.2007
Alaturi de Ford, General Motors este a doua companie care a depus o scrisoare de intentie pentru preluarea Daewoo Craiova.

Ieri va anuntam ca Ford este singurul ofertant pentru Daewoo Craiova , cu o zi inainte de expirarea termenului pentru depunerea scrisorilor de intentie pentru preluarea companiei romanesti.

Alaturi de Ford s-a inscris in lupta pentru preluarea companiei Automobile Craiova si General Motors. AVAS va incepe negocierile pentru privatizare in luna iunie sau iulie, anunta Mediafax.

"Investitorii vor avea la dispozitie un termen de 45-60 de zile, de la publicare anuntului, in care vor putea depune ofertele. Dupa analizarea acestora va fi aleasa cea mai buna oferta", au precizat surse guvernamentale citate de Mediafax.

Comentarii (1)

  • mugurale
    :(
    ne bucuram pt ei, oricare ar fi, ideea e ca nu o sa avem nici un avantaj, preturile or sa fie la fel ca pt cele facute afara, si, daca vor avea aceeasi calitate ca daewoourile facute in ultimu timp in tara, o sa fie de rau
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru