GM mizeaza pe piata germana

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 18.06.2007
Americanii intentioneaza sa vanda de patru ori mai multe modele Chevrolet in urmatorii sapte ani in Germania.

Gigantul american General Motors are palanuri sa vanda 100.000 de unitati Chevrolet pe piata germana, in urmatorii sapte ani, nivel de patru ori mai mare decat cel actual, a declarat managerul diviziei germane, Peter Sommer, transmite Mediafax.

Vanzarile modelelor Chevrolet in Europa au crescut cu 15,6% anul trecut, la peste 341.000 de unitati, dintre care circa 23.000 de unitati au fost comercializate pe piata auto din Gemania. Astfel, vanzarile totale ale GM in Europa au depasit pentru prima data pragul de doua milioane de unitati.

Chevrolet intentioneaza sa majoreze numarul dealerilor care opereaza in Germania in urmatorii doi ani pana la 350-360 de unitati de distributie, fata de 300 cate sunt in prezent.

Comentarii (2)

  • oare ?
    Dar stiam ca GM are si Opel !
    0 0
  • AndreiRN
    GM
    Da, GM are si Opel si Saab in europa. Acum ca este euro mare si $ mic este fff profitabil sa vinzi in europa unde preturile la masini sunt aberant de mari. Asta este in detrimentul producatorilor europeni care refuza inca piata libera pt asi proteja vaca grasa.(impozitele mari)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru