GM, tur de forta la SEMA Show

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 23.10.2007
General Motors va expune o gama de 28 de modele modificate la cel mai mare salon de tuning al lumii, cel de la Las Vegas.
Ca de fiecare data cand vine vorba de cel mai mare salon de tuning din lume, SEMA Show din Las Vegas, GM anunta o desfasurare de forta impresionanta. Grupul american va aduce 28 de exemplare modificate la SEMA, incluzand aici autoturisme, camioane, pickup-uri sau SUV-uri preparate pentru a face fata avalansei de iubitori ai tuningului. marea diferenta fata de anii anteriori va fi facuta de faptul ca GM, la fel ca ceilalti expozanti, vor incerca sa imprime o linie "verde" pentru masinile tunate, majoritatea dintre acestea urmand sa fie alimentate pe baza de etanol. Jay Leno, marele iubitor al industriei din State, nu va putea lipsi de la sarbatoarea tuningului, urmand sa aduca si o masina proprietate personala. Este vorba de Corvette-ul Z06 alimentat cu etanol 85 (E85) care dispune de un V8 de 8.2 litri si de 600 de cai putere in certificatul de nastere. pe aceeasi linie ecologica, General Motors va impinge in fata un Chevrolet hot-rod inspirat din muscle-car-urile mijlocului de secol 20.
Construit de GM Performance Division, acesta va avea sub capota un motor Ecotec turbo de 500 de cai. Pentru ca GM sa nu isi piarda publicul tanar si in putere, motoarele verzi vor fi acompaniate si de exemplare propulsate clasic, pe baza de benzina (vorbim de un salon american deci diesel-ul intra putin mai greu in vizor). Astfel, vorbim de Pontiac Solstice SD-290 Concept (vezi foto) si de doua versiuni speciale ale lui Pontiac G8, modificate de Pirelli si Autosports.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru