Golfing cu BMW

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 22.09.2006
Automobile Bavaria va organiza o noua editie a BMW Golf Cup International. Cu aceasta ocazie vor fi lansate in Romania noile modele BMW Seria 3 Coupe, BMW X3 facelift si BMW Z4 M Coupe.
Sambata, 23 septembrie 2006, Breaza - Automobile Bavaria organizeaza cea de-a patra editie a turneului national BMW Golf Cup International.

Evenimentul reprezinta faza de calificare pentru finala mondiala a prestigioasei competitii internationale cu acelasi nume. Concursul national este gazduit de Clubul de Golf Lac de Verde si se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Golf, fiind deschis jucatorilor amatori de golf din Romania, cu varste peste 21 de ani.

In cadrul acestui eveniment vor fi prezentate noile modele: BMW Seria 3 Coupe, BMW X3 facelift si BMW Z4 M Coupe.

Castigatorii celor doua categorii, corespunzatoare fiecarui nivel de joc, ale turneului national se vor califica pentru finala mondiala desfasurata anul acesta la George, in Africa de Sud, in perioada 4 - 9 decembrie.

Aflata deja la a 17-a editie, BMW International Golf Cup reprezinta cea mai importanta competitie de golf din lume pentru amatori, reunind, an de an, mii de participanti la finala mondiala.

Automobile Bavaria, importator BMW in Romania, organizeaza pentru a patra oara consecutiv competitia nationala BMW Golf Cup International, dorind astfel sa creeze o traditie si sa ofere iubitorilor de golf placerea unei zile in care spiritul competitional se imbina in mod placut cu atmosfera de clasa specifica marcii BMW.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru