Goodyear a deschis un nou magazin-service Barami în Pipera

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 17.06.2010
Service-urile din lanţul Goodyear Barami se extind de astăzi în România cu un nou punct de lucru aflat în zona Pipera.

Esential

1200 de metri pătraţi are service-ul Premio Barami din Pipera.
1500 de metri pătraţi are depozitul de la subsol destinat anvelopelor.

Lanţul de magazine-service Premio pe care Goodyear-Dunlop le-a deschis în România s-a extins de astăzi cu un nou punct de lucru care se află în zona de nord a capitalei, zona Pipera (Strada Erou Iancu Nicolae, numărul 126). Premio Barami este al optulea astfel de magazin existent în lanţul de franciză recent introdus în ţara noastră.

Premio Barami vine cu o nouă definiţie a unui magazin-service, pe lângă posturile propriu-zise de lucru existând spaţii pentru cafenea, doua birouri de recepţie şi o sală de conferinţe. "Rata investiţiei pe care am realizat-o în momentul de faţă se ridică la peste 200.000 de euro. Locaţia în care ne desfăşurăm în prezent activitatea ne-a ajutat destul de mult să avem această investiţie de start, ea fiind fostul sediu al unei reputate fabrici de leduri. Vom continua să realizăm investiţii în această locaţie. Suntem un centru Premio complet nou şi dorim să ne extindem cu încă 6 rampe pentru spălătorie, 2 noi rampe de lucru şi un hotel pentru anvelope", a declarat Bogdan Bălănescu, administrator al firmei francizate Barami Trading SRL.

CE ÎNSEAMNĂ UN SERVICE PREMIO?

Într-un service Premio găsiţi calitatea recomandată de Goodyear, întreaga construcţie fiind standardizată şi aflată la un înalt nivel tehnic. Pentru a se ridica la standardele Premio, toate punctele de lucru din România şi Bulgaria deschise de subsidiara locală Goodyear necesitând până acum investiţii de 3.5 milioane de euro.

În aceste magazine-service se găsesc atât mărcile de anvelope proprii ale Goodyear, cât şi alte mărci de anvelope, accesorii şi piese de schimb, clienţii direcţi beneficiind şi de serviciile aferente pentru operaţiuni de întreţinere şi montaj pe loc.

Primul magazin-service Premio din Europa a fost deschis în 1996, la această oră existând aproape 4000 de astfel de puncte la nivel european.

În România există alte 7 magazine-service Premio cu centre în Timişoara, Deva, Râmnicu Vâlcea, Ploieşti, Galaţi, Bucureşti – Şoseaua Fundeni şi Bucureşti Berceni.

 

Comentarii (1)

  • ?
    Ori e lantul Goodyear Barami ori e lantul Premio....

    "Goodyear a deschis un nou magazin-service Barami în Pipera". Si care e ala vechi, deja existent? Mai e vreunul?

    Eu stau un Pipera aproape de Barami si acolo imi schimb anvelopele. E singurul din Bucuresti.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru