Gordon Murray la Caparo

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.08.2006
Gordon Murray a incheiat activitatea in lumea motorsportului de viteza si s-a alaturat britanicilor de la Caparo pentru a revolutiona automobilismul.
Designerul echipei de Formula 1 McLaren, Gordon Murray, s-a alaturat Grupului Caparo in calitate de director al diviziei de concepte avansate.

Legaturile cu Formula1 a celor de la Caparo nu sunt intamplatoare, britanicii lansand deja un supercar denumit T1, inspirat din tehnologiile folosite in Formula1.

In legatura cu aceasta mutare surpriza, Angad Paul, CEO la Grupul Caparo a declarat:”Cunostintele lui Gordon asupra conceptelor avansate si mai ales cunostintele lui in folosirea materialelor usoare ne fac bucurosi ca avem posibilitatea sa colaboram cu el. Scopul nostru este sa facem constructorii de masini sa reduca greutatea masinilor prin folosirea unor solutii practice. Prin intermediul lui Gordon Murray v-om putea asista constructorii nu numai la partea de design ci si in dezvoltarea globala a masinii".

Murray crede ca reducerea greutatii masini este cheia pentru reducerea consumului de combustibili. Murray va lucra la Caparo cu doi fosti colegi de la MCLaren, Ben Scott-Geddes si Graham Halstead, creatori ai supercarului Caparo T1.


Se pare ca principala intentie a celor de la Caparo este folosirea lui Gordon in scopul construirii unui alt supercar de senzatie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru