GPS-ul integrat in oglinda retrovizoare

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.02.2008
O companie europeana a creat Mirror Pilot, un sistem GPS inglobat in oglinda retrovizoare.

Esential

799 de euro costa cea mai scumpa versiune a sistemului GPS Mirror Pilot.

Atunci cand esti la volan, orientarea in spatiu poate duce uneori la distragerea atentiei, fie ca este vorba de indicatoare fie ca este vorba de un sistem de ghidare prin satelit (GPS).

Pentru a usura sarcinile soferilor si a permite o mai buna orientare in trafic, o companie europeana a inventat sistemul de navigatie Mirror Pilot, care consta intr-un sistem GPS integrat in oglinda retrovizoare a masinii.

Inventia este foarte simpla si ofera o imagine 2D sau 3D a traseului pe care soferul intentioneaza sa-l urmeze. Mirror Pilot vine echipat cu peste 800.000 de locatii memorate plus optiunea de stocare a unor harti noi. Acestea pot fi copiate foarte simplu pe card-ul de memorie, capabil sa includa harta intregii Europe sau doar a Europei centrale.

Din pacate revolutionarul sistem de ghidare nu dispune de notificare sonora, conexiune Bluetooth si nici control vocal. Mirror Pilot poate prelua insa informatii privind situatia traficului, poate sa comuteze automat pe mode de noapte sau de ziua si vine echipat cu o telecomanda de mici dimensiuni pentru a facilita utilizarea.

Preturile fixate pentru sistemul GPS revolutionar, inglobat in oglinda retrovizoare, este cuprins intre 699 si 799 de euro.

via | MotorAuthority

Taguri: Mirror Pilot

Comentarii (2)

  • what????
    ??
    ce iude timpita de parca daca te uiti in olinda sa iti vezi freza sau sa verifici gps=ul nu e aceeasi chestie si implicit esti distras de la drum! hai ma lashi!
    0 1
  • Melman
    Ce poze reusite
    Una bruneta nu au gasit, decat o blonda care se uita in oglida retrovizoare in apropierea unei intersectii, in loc sa se asigure (chiar daca are prioritate).Toate bune,
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru