GranTurismo este noul coupe Maserati

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 20.02.2007
Va prezentam primele fotografii cu noul coupe Maserati - GranTurismo.

Daca ieri am putut vedea primele schite cu noul coupe Maserati, avem ocazia acum sa vedem cum arata noul model italian, inainte de lansarea oficiala de la Geneva.

Noul coupe a fost botezat GranTurismo, ca un elogiu adus primului model Maserati de sosea, nascut in 1947. Maserati GranTurismo va aparea in showroom-uri la mijlocul acestui an. Se stie deja ca versiunea GranSport se afla in pregatire, aceasta fiind asteptata cu un motor V8 de 4.7 litri si 450CP.

Detaliile tehnice vi le-am oferit ieri, asa ca va lasam sa admirati noul coupe Maserati semnat de Pininfarina, atat la exterior cat si la interior.

Comentarii (4)

  • dragos xss
    tare
    botu' nu seamana un pic cu cel de la honda s2000 ? Oricum, spatele e GENIAL ... da, G-E-N-I-A-L ! Imi place super mult. E o masina foarte reusita, cel putin din punct de vedere al designului.
    0 0
  • Daniel
    Cu cine sa semene?
    Italienii sunt cei mai tari designeri de masini si cei mai tari carosieri! in nici un caz nu ar fura de la altii un model, nu au de ce... pote cine stie, Honda a apelat la ei pentru acel spate...
    0 0
  • bogdan digital
    Capodopera a designului
    Parerea ta e foarte superficiala...designul partii frontale si de altfel toata caroseria este inspirat de modelele sportive ale firmei din anii 50-60...Pininfarina inbinand liniile retro cu liniile futuriste, angulare imprimandu-i un design agresiv dar de o potriva elegant (tipic Maserati).Parerea mea...este o capodopera a designului care face ca un Aston Martin sa devina invechit si chiar batranesc :).Cu toate acestea fiind spuse va urez numai bine, sperand ca botul unui Maserati sa nu mai fie asemanat cu cel al unei banale Honda. VIVA ITALIA !!!
    0 0
  • stefana
    :)
    vai 450 CP ...eu daca folosesc 100 e bineee:))) cool masina!fericit cine o are si de model nu mai zic are un design superb!! Bvoo!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru