Greva la Ferrari

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 15.05.2007
Muncitorii de la Ferrari fac greva in fiecare zi de sambata, deoarece sunt nemultumiti de banii pe care-i primesc si de scaderea standardelor de calitate la masinile pe care le produc.

Chiar daca Ferrari a castigat distinctia de „cel mai bun loc de munca din Europa ”, dintr-o competitie cu 1000 de companii, lucrurile nu par a fi la fel de fericite si pentru angajatii casei italiene.

Muncitorii de la Ferrari au intrat in greva, deoarece sunt nemultumiti de salarii. Pe langa faptul ca doresc bonificatii salariale, muncitorii de la Ferrari sunt nemultumiti si de faptul ca strandardele de calitate nu mai sunt la acelasi nivel ca in trecut.

Dorinta Grupului Fiat, ca Ferrari sa produca mai multe unitati reduce nivelul de calitate si solicita extrem de mult personalul. Greva muncitorilor de la Ferrari are loc doar in zilele de sambata si nu este facuta de toti muncitorii odata.

Aceste conditii au fost impuse deoarece productia nu trebuie oprita. Din luna martie, de cand Ferrari se afla in situatia aceasta, productia Calutului Cabrat a scazut.

Comentarii (3)

  • pacat!
    Chiar daca productia a scazut, salariatii sunt nemultumiti de conditii (desi au cel mai bun loc de munca din Europa), iar standardele de calitate nu mai sunt la acelasi nivel ca in trecut, se pastreaza in schimb preturile exorbitante pentru modelele produse. Poate ca optiunea "incendiu pe marginea soselei" are un pret prea "piperat"...
    0 0
  • AndreiRN
    Italieni
    Calitatea nu a fost niciodata atuul italienilor la masini. Fac masini artistice dar ..... ar trebui sa aiba motoare Toyota. Italianul va fi nemultumit indiferent ca-l ploua cu miere sau grindina. Parca ar fi femei. Nu iti place locul de munca sau conditiile cauta-ti altul.
    0 0
  • RaduJohn
    Unde is romanii in poza asta ?
    Io le-as propune celor de la FIAT sa ii concedieze pe aia si sa angajeze romani. Cred ca la ce plata primesc acolo ... romanii ar fi in stare sa stea si 12 ore pe zi la lucru.

    Italienii ... din cat i-am cunoscut ... daca s-ar putea sa primeasca bani fara sa munceasca ... ar fi cel mai bine pentru ei.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru