Gronholm revine in Raliul Finlandei

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 14.01.2008
Dublul campion mondial si castigator de sapte ori in Raliul Finlandei va reveni in etapa de WRC organizata in tara sa.

Dublul campion mondial de raliuri Marcus Gronholm are in vedere o pensionare activa, asa cum a declarat zilele trecute, in cadrul Autosport International Show de la Birmingham.

Finlandezul de 39 de ani a sugerat chiar ca ar putea reveni in WRC pentru a disputa Raliul Finlandei, pe care l-a castigat de sapte ori incepand cu anul 2000. "As vrea sa fac niste sesiuni de teste pentru a-mi pastra tonusul pentru pilotaj. Daca m-as opri complet, mi-ar fi foarte dificil daca as vrea sa revin pentru un raliu, dupa ce n-am facut nimic tot anul. Ceilalti piloti vor avea in spate un intreg sezon si va fi periculos pentru mine sa incerc sa castig, mai ales undeva ca in Finlanda, acolo unde viteza este foarte ridicata", a declarat Gronholm.

"Pentru moment sunt impacat cu decizia de a ma retrage si nu am in plan sa fac altceva deocamdata, dar nu stii niciodata ce se poate intampla. Nu stiu cum ma voi acomoda cu lipsa de competitii, iar daca nu voi mai suporta dupa cateva luni, atunci poate voi intreprinde ceva.

Doar timpul o va spune. Voi continua sa lucrez cu Ford pentru un timp, il ajut pe un tanar pilot din Norvegia, Andreas Mikkelsen, asa ca asta ma va tine ocupat", a continuat Marcus Gronholm.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru