Guvernul britanic, in discutii cu Ford

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 13.06.2007
Tema discutiei a fost vanzarea brandurilor de lux, Jaguar si Land Rover.

Guvernul britanic se afla in contact cu Ford in privinta posibilei vanzari a diviziilor Jaguar si Land Rover a declarat un purtator de cuvant al premierului Tony Blair, transmite Mediafax.

"Suntem in legatura cu compania. Credem ca atat Land Rover cat si Jaguar sunt companii de mare succes si au un viitor extrem de bun", a spus purtatorul de cuvant. Guvernul discuta cu companiile in privinta unui posibil impact asupra locurilor de munca, a precizat el.

Surse apropiate situatiei au declarat luni ca Ford a apelat la serviciile unor banci de investitii , pentru a analiza o serie de optiuni, inclusiv vanzarea Jaguar si Land Rover. De asemenea, tot luni a fost facut anuntul conform caruia fondul de investitii private Alchemy Partners va inaintat o oferta de 5,9 miliarde dolari pentru preluarea Land Rover si Jaguar.

Comentarii (2)

  • Andrei
    Ford
    Ford - o mare deziluzie se descurca ami bine BMW sau Toyota decat Ford rusinica,rusinica
    0 0
  • Jaguar
    Jaguar e o marca prea exclusivista ca sa poata aduce profituri consistente. Oricum, eu sper sa intre pe mana unei companii cel putin la fel de serioase sa Ford si sa produca in continuare bijuterii demne de istoria pe care Jaguar o are in spate.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru