GWA reinterpretează modelul Ferrari 340 Mexico Berlinetta

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Sambata, 10.09.2011
Tunerul GWA a reinterpretat un model clasic din istoria auto: Ferrari 340 Mexico Berlinetta. Modelul original este extrem de rar fiind produs doar în trei exemplare.

Ferrari 340 Mexico Berlinetta este un model extrem de rar. A fost produs doar în trei exemplare pentru competiție. Acestea au participat în 1952 la Carrera Panamericana. Cel mai bine clasat a venit pe locul trei în spatele a două Mercedes-uri 300SL Gullwing. De curând, un exemplar original Ferrari 340 Mexico Berlinetta a fost vândut la licitație pentru 4.3 milioane dolari.

Pentru a celebra acest model, GWA Tuning a creat o interpretare modernă a modelului 340 Mexico. Construit pe platforma unui Ferrari 456, modelul GWA are caroseria din aluminiu. A primit elemente moderne de la modelele actuale Ferrari dar păstrează un aer retro iar rezultatul final este chiar reușit. La interior avem elemente retro ca volanul foarte subțire, instrumente clasice dar și scaune moderne din fibră de carbon. Transmisia este asigurată de o cutie manuală cu șase trepte cu tradiționala poartă Ferrari. Puterea vine de la V12 de 5.4 litri. Acesta livrează 476 CP. Modelul original folosea un V12 de 4.1 litri și livra doar 280 CP.

Acest model este doar un exercițiu de design, GWA Tuning neavând planuri pentru producție, nici chiar limitată.

Via | autoblog.it

Comentarii (5)

  • masina e foarte misto! pana si cel mai rau carcotas trebuie sa recunoasca ca masina asta e fabuloasa
    15 4
  • un 3D nenorocit si un amestec de design absolut ciudat
    2 8
  • Cristi
    Pt gelu
    Trebuia sa apara cineva care sa fie gica contra, un fel de nea Gheorghe care nu are habar de nimic dar isi da cu parerea, bravo Gelu .. =)))
    3 0
  • alfredo
    nu stiu dar nu mi se pare reala..sorry :(
    0 1
  • @Cristi
    sa ai habar tu juma' din ceea ce stiu din acel nimic numit 3D....

    in ceea ce priveste designul, raman la parerea initiala. Mai mult cred ca e cel mai urat Ferrari, pe langa Vignale
    0 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru