Hakkinen ambasadorul

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 21.08.2006
DaimlerChrysler a lansat un program de siguranta in trafic, denumit MobileKids. Dublul campion mondial de Formula 1, Mika Hakkinen, a devenit unul dintre promotorii acestei idei.
Mika Hakkinen a devenit ambasador DaimlerChrysler intr-un proiect care priveste siguranta circulatiei. Programul a fost denumit MobileKids.

Dublul campion mondial de Formula 1 a anuntat acest lucru cu ocazia cursei de DTM de la Nurburgring. In aceasta imprejurare, pilotul finlandez a declarat:” Ca tata a doi copii sunt foarte preocupat de ideea implementarii programului MobileKids. Visul meu este ca toti copii din lume sa se poata deplasa fara pericol in trafic, de aceea am devenit ambasador MobileKids".

Insemnatatea acestui program este deosebit de relevanta daca ne uitam la ultimul raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, raport prin care s-a stabilit cea mai frecventa cauza a mortii copiilor din Europa este accidentul rutier.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru