Hamman tuneaza Seria 3 coupe

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 19.12.2006
Specialistii de la Hamman au realizat un nou look pentru BMW Seria 3 coupe. Ei au imbunatatit si designul si performantele.

Tunerul german Hamman a adus in atentia publicului noua serie 3 modificata. Schimbarile au avut loc la nivelul motorului, a partilor aerodinamice si a elementelor de interior. Noile modificari ale designului si a performantei sunt prezente pe mai multe versiuni ale seriei 3 coupe: 325i, 330i, 335i, 330d, 335d.

Noul sau aspect este mai sportiv, cu un spoiler fata creat sa se potriveasca perfect peste cel standard. Efectul vizual de coborare a garzii la sol este dat de pragurile laterale. Spatele masinii a fost si el modificat. Un spoiler arcuit pe portbagaj si inca unul montat pe capota completeaza nota sportiva. Patru tevi de esapament cromate au fost montate in spoilerul spate. Hamman ofera patru tipuri de jante cu dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 de inch. Kitul suspensiei sportive reuseste sa coboare centrul de gravitatie a masinii cu 35 de mm in fata si 20 de mm in spate.

Pentru interior, Hamman ofera multe elemente decorative din fibra de carbon. Bordul, consola centrala, scrumiera, portierele, volanul, manerul schimbatorului de viteze si cel al franei de mana poarta urme din acest material.

Hamman a reusit si optimizarea performantelor acestor modele. Cheia a fost recalibrarea ECU-ul standard. Motoarele cu 6 cilindri de pe modelele 325i si 330i au primit in plus 13 respectiv 17 cai putere. Viteza lor maxima a fost astfel marita de la 250 km/h la 265 km/h. Versiunea 330i include si dezactivarea limitatorului de viteza. Motorul lui 335i a primit 380 de cai putere.

Variantele diesel au fost dotate cu o resursa de putere si mai mare. 330d are un motor care dezvolta 272 de cai putere si propulseaza masina pana la o viteza maxima de 259 km/h. Varianta diesel de top, 335d, va oferi 313 cai putere si o viteza maxima de 272 km/h.

Comentarii (3)

  • acest masini
    Foarte bun dar nu e stilul meu!
    Doar cat costa?
    0 0
  • giuli-k
    TARE
    Super grava masina..:X
    0 0
  • mehedintu constantin
    bmw seria 3
    cea mai tare firma de tunning arta pura in lumea masinilor design fara cusur originalitate si inovatie de cel mai bun gust.Supertare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru