Hirvonen: "Titlul este singurul meu scop"

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 11.01.2008
Pilotul finlandez de la BP Ford a declarat ca obiectivul sau pentru 2008 este titlu la piloti.

Mikko Hirvonen, pilotul numarul unu de la echipa BP Ford din WRC, a declarat ca vrea sa inceapa sezonul in Campionatul Mondial de Raliuri de pe pozitia de mare favorit la titlu.

Hirvonen a subliniat ca intentioneaza sa onoreze pozitia de lider in cadrul echipei campioane mondiale, spunand ca scopul sau este sa fie cel putin la fel de bun ca Marcus Gronholm. Finlandezul Mikko Hirvonen are 25 de ani si s-a situat pe locul 3 in clasamentul final din WRC in sezoanele din 2006 si 2007.

Principalul meu scop in sezonul 2008 este sa castig titlu mondial la piloti. Este telul pe care mi l-am propus. Stiu ca acest lucru este extrem de dificil, dar am de gand sa-l indeplinesc. Sebastien este, bine-nteles, adversarul meu numarul unu, dar mai sunt si altii. Daca Subaru isi va rezolva problemele la masina, Petter Solberg poate fi un rival serios pentru titlul mondial in WRC”, a declarat pilotul finlandez.

Comentarii (2)

  • wrctheo
    Go, go, go !!!
    Sa vedem daca o sa fie doar o declaratie de razboi, dar cum a spus si el, daca WRX STI-urile vor merge cum trebuie, atunci nu va trebui decat putina atentie si mai multa concentrare si Solberg il va nimici pe Loeb..dar vom vedea... sa inceapa odata Monte Carlo, ca de ski si biliard parca ne-am saturat, nu?!
    0 0
  • Articolul original
    A cata oara ati copiat/tradus/adaptat un alt articol de pe alte site-uri?!http://www.wrc.com
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru