Home-Theatre pe roti

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 08.01.2007
Daca vreti sa calatoriti si sa va simtiti ca la cinema, Automarket va recomanda Flix de la Suzuki. Conceptul reuneste toate gadgeturile unui home-theatre.

Suzuki a reusit sa combine bucuria vizionarii unui film la cinematograf cu placerea de a conduce un crossover cu ajutorul conceptului Flix. Acesta a fost prezentat in premiera la Salonul Auto de la Detroit.

Calauzindu-se dupa motto-ul "Mod de viata", noul Flix este proiectat pentru cinefili. Concept car-ul a fost construit de California Carlab si a fost dotat cu un acoperis rabatabil care atunci cand este actionat lasa loc unui ecran video cu diagonala de 60 de inch. Un proiector este incorporat in tot acest sistem media. Interiorul este un adevarat home-theatre completat cu materiale din plin pentru a sublinia eleganta.

Flix are si patru scaune scoica care se pot roti la 180 de grade pentru a putea viziona imaginile de pe ecranul urias. Player DVD de inalta performanta cu hard disk integrat, un sistem audio THX/SDS de calitate, difuzoare care se rotesc, podeaua si usile cu iluminare rosie completeaza atmosfera de cinema.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru