Honda a ajuns la 2.000.000 unitati in UK

De Mihai Tudosa
Publicat Vineri, 22.02.2008
Fabrica Honda din Swindon, Anglia, a produs in cei 16 ani de existenta 2.000.000 de automobile.

Esential

2 milioane de unitati auto a produs Honda in fabrica din Swindon, Anglia.

Marea Britanie a fost dintotdeauna un loc cu o istorie aparte in ceea ce priveste productia de automobile. Numerosi producatori auto, autohtoni sau nu, au facilitati de productie in Regatul Unit. Printre cei mai importanti se numara Honda, Nissan, Toyota, Aston Martin, Jaguar si Land Rover.

Honda a celebrat un eveniment special pentru fabrica proprie din Swindon: producerea unitatii cu numarul 2.000.000. Fabrica niponilor din Swindon a inregistrat o crestere a capacitatii de productie cu 25 de procente in ultimul an si jumatate. In 2007, fabrica Honda a ajuns la o capacitate de productie de 237.783 unitati.

Honda a investit peste 80 de milioane de lire sterline in vederea modernizarii procesului de executie al unitatillor auto. Printre investitiile efectuate, se remarca instaurarea unei sectii de turnare a propulsoarelor diesel, operatiune ce putea fi efectuata exclusiv in uzinele Honda din Japonia.

De asemenea, Honda a folosit o investitie de 50 de milioane de lire sterline pentru cercetarea si implementarea de tehnologii de sudura si vopsire a masinilor, crescand astfel randamentul si flexibilitatea procesului de productie.

Via | Worldcarfans  

Taguri: Honda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru