Honda informeaza soferii despre criminalitatea zonelor

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 21.04.2008
Honda a dezvoltat un sistem de informare a soferilor privind criminalitatea zonelor prin intermediul sistemului de navigatie.

Honda face inca un pas important in domeniul informarii soferilor, oferind mai nou date despre gradul de criminalitate al zonelor in care se afla proprietarii modelelor japoneze.

Informarea se face prin intermediul sistemul de navigatie care primeste constant alerte despre frecventa infractiunilor in zona in care se afla soferul. Toate datele provin de la politia locala si avertizeaza soferii despre locurile in care au fost furate sau avariate masini.

Initiativa celor de la Honda vine dupa ce Microsoft a lansat de curand servicii care informeaza soferul despre blocajele din trafic, starea vremii si chiar unele mesaje publicitare.

Noul sistem gandit de Honda va fi lansat in Japonia chiar incepand de maine, urmand ca acesta sa fie dezvoltat treptat si pe celelalte piete mondiale.

via | MotorAuthority

Taguri: Honda

Comentarii (1)

  • gheorghe
    ce microsoft..
    honda, nu microsoft, cum se intelege din articol, are (de prin 2000 or so) primul sistem de navigatie care da mesaje referitor la starea traficului si a vremii. ce-i drept, microsoft a venit cu inovatia mesajelor publicitare....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru