Honda nu mai aduce Acura in Japonia

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 18.07.2007
In mod bizar, divizia de lux de la Honda nu se comercializeaza pe piata din Japonia.

Acura, divizia de lux de la Honda, reprezinta unul dintre cele mai ciudate cazuri din punctul de vedere al pietei de desfacere. Modelele brandului detinut de producatorul nipon nu se vand in Japonia.

Desi cartierul general al Honda se afla la Tokyo, Acura nu are reprezentanta in Japonia, sediul general al marcii de lux fiind in Torrance, California.

Honda anuntase ca Acura va patrunde pe piata nipona in 2008, dar aceasta decizie a fost amanata pentru cel putin doi ani. Honda nu a oferit nicio informatie cu privire la cauzele acestei amanari.

Atat Acura cat si marele rival Lexus au inceput ca branduri de lux pe piata americana. Totusi, Toyota a adus Lexus in Japonia incepand cu anul 2005.

Brandul Acura a fost lansat de Honda in anul 1986 pe pietele din SUA, Canada si Hong-Kong. Marca a mai fost lansata pe piata mexicana in 2004 si in China anul trecut.

Comentarii (2)

  • laurro
    !!!
    sa le aduca in Romania , ca aici sunt destui fraieri si o sa le vanda !!
    0 0
  • rasp
    fraier esti tu dak crezi ca masinile facute de honda nu sunt bune
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru