Honda S2000 CR, concept de circuit

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.04.2007
Honda a prezentat conceptul S2000 CR, o versiune de circuit a vechiului model, eclusiv pentru cei pasionati de viteza.

Honda a dezvaluit conceptul S2000 CR, ultima restilizare a venerabilului roadster pe care constructorul japonez urmeaza sa-l inlocuiasca. Ultima versiune este inspirata de masinile de curse si este descrisa de Honda ca "agresiv de tunata". S2000 CR va intra in vanzare la mijlocul acestui an si are drept target entuziastii curselor auto care doresc o masina pentru circuit.

Roadster-ul a primit o suspensie mai agresiva si o rigiditate superioara a sasiului si a caroseriei. Performantele masinii au fost imbunatatite prin scaderea masei si prin adaugarea unui kit aerodinamic. Un acoperis din aluminiu il inlocuieste pe cel soft top oferit pe echiparea standard. Acoperisul din aluminiu reduce masa vehiculului cu pana la 40 de kilograme fata de versiunea standard a masinii. O structura solida a fost adaugata spatiului de stocare a vechiului acoperis soft top, obtinandu-se astfel o si mai mare rigiditate.

Aerul conditionat si radioul AM/FM Stereo sunt echipamente optionale, dovada ca Honda s-a gandit serios sa reduca greutatea masinii.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru