Honda, trimisi in judecata pentru incalcarea drepturilor de autor

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 27.12.2009
Honda a fost data in judecata de Save the Earth Enterprises, un grup care se ocupa cu protectia mediului inconjurator, pentru ca niponii au incalcat drepturile de autor inregistrate de acesta.

Grupul care se ocupa cu protectia mediului inconjurator Save the Earth Enterprises a dat in judecata Honda Motor Co. si agentia de publicitate a acestora, Rubin Postae, pentru utilizarea marcii inregistrate “Save the Earth” fara permisiunea lor in ultima campanie de publicitate pentru noul Honda Civic.

Dosarul a fost inaintat spre judecare tribunalului din San Francisco, Save the Earth Enterprises incercand sa recupereze profitul obtinut de Honda in urma campaniei de publicitate. “In urma campaniei de publicitate facuta de Honda, oamenii au crezut ca noi am aprobat acel slogan sau chiar ca ne-am afiliat la ei. Noi nu am facut nici unul din cele doua lucruri”, a declarat Neal Pargman, oficial Save the Earth Enterprises.

Neal Pargman a adugat ca Save the Earth este marca inregistrata inca din 1972.

via | allworldcars

Comentarii (5)

  • pff, daca foloseau "save earth" fara the nu mai aveau ce comenta hipiotii
    6 4
  • bozzo26
    acum nici nu mai poti sa folosesti anumite fraze ca te da lumea in judecata...un mare circ :|
    8 2
  • MI se pare normal trebuia sa sara cu banu!!!!
    4 3
  • americanii astia sunt chiar cretini. inregistreaza tot felul de fraze comune....mi se pare incredibil......recent am vazut ca Paris Hilton a inregistrat fraza "That's hot"....deci aveti grije cand ii faceti prietenei complimente in lb. engleza, ca poate va da in judecata domnisoara Hilton ca ati folosit "fraza ei" fara permisiune.....revenind, cum sa dai in judecata Honda ptr asa ceva? era un statement, nicidecum aluzie la Enterprise-ul lor. adica, cine dracu se gandeste la "Save the Earth Enterprise" cand aude fraza "Save the Earth"? doamne, nu-mi vine sa cred cat sunt e cretini.....nici dracu nu se gandeste la ei.......mai repede mi-ar veni in minte "WWF" sau "Greenpeace" decat Enterprise-ul lor necunoscut.....
    in fine, e o lume nebuna
    5 1
  • NeoGalaxy
    Idea de baza este ca Honda a facut o campanie publicitara pentru un produs, nu o campanie pur si simplu gratuita. Asta este de fapt diferenta dintre grupul ecologic care este si non profit si Honda... care se gandea la profit :)
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru