Honda va construi o nouă linie de asamblare in Mexic

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 14.08.2011
Honda va deschide o nouă linie de asamblare în Mexic. Niponii vor investi 800 de milioane de dolari, iar uzina va fi gata în 2014.

Constructorul japonez Honda va construi o nouă linie de asamblare în împrejurimea oraşului Celaya din Mexic. Aceasta va fi cea de-a opta linie de asamblare din America de Nord şi cea de-a treia din Mexic. Noua uzină a niponilor va fi folosită pentru fabricarea modelelor subcomapacte care dispun de optimizarea consumului de carburant şi vor fi dedicate pieţelor din America de Nord.

Noua uzină Honda va costa 800 de milioane de dolari, va f gata în 2014 şi va oferi 3.200 de locuri de muncă. Fabrica japonezilor va fi capabilă să producă 200.000 de maşini anual, crescând astfel capacitatea de producţie din America de Nord la 1.83 de milioane de vehicule. În prezent, cel mai mic model produs în uzinele din Mexic este Honda Civic, iar cel mai probabil, noua fabrică a japonezilor va asambla modelul Fit.

Via | Autoblog

Comentarii (4)

  • zarnesteanu
    O scuza in plus
    Pentru calitatea tot mai proasta.
    4 5
  • balanel
    ce model e cel din imagine
    pare Accord coupe sau o fi noul Civic ?:D
    4 0
  • @balanel
    Accord coupe. Noul civic SI american arata mult prea bine... pacat de motorizare (tot aia veche) :)
    1 0
  • da de merc ce zici.....fac in turcia si noul jetta tot in mexic ....e vorba de bani si profit ...si abia apoi imaginea.da stiu unii vand doar din imagine dar nu toti isi permit,,,si asta nu tine la infinit...asa ca
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru