Hot de masini ucis de crocodil

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 15.11.2007
In Florida un hot de masini a incercat sa scape de politie aruncandu-se intr-un helesteu populat cu crocodili.

Esential

2.74 metri avea crocodilul care a ucis hotul de masini.

SUA este tara tuturor posibilitatilor asa ca aceasta intamplare ciudata nu mai mira pe nimeni. Se pare ca in Florida eficienta politiei in prinderea infractorilor este intrecuta de crocodili. Un hot de masini a picat prada unui aligator in timp ce incerca sa scape de politie.

Potrivit martorilor, hotul incerca sa jefuiasca o masina aflata in parcarea unui hotel insa paznicii au alertat politia. De frica, infractorul a rupt-o la fuga si a sarit intr-un helesteu din spatele hotelului insa, din nefericire, nu a reusit sa citeasca atentionarea cu privire la existenta crocodililor.

Trupul barbatului a fost gasit abia a doua zi de o echipa de scafandri. Crocodilul ucigas, cu o lungime de 2.74 metri, a fost eutanasiat in aceeasi zi de ingrijitorii parcului, politia urmand sa autopsieze animalul pentru a descoperi urmele crimei.

Comentarii (5)

  • ?
    crima? :) avem crocodili criminali?
    0 0
  • criminalii
    mihnea
    criminali sunt oamenii care au ucis crocodilul pentru ca a facut ceea ce ii sta in fire sa faca..tot criminali sunt si cei care tin crocodili in helesteu, ca pe un amuzament..
    0 0
  • ....
    ...si prost e ala k a incercat sa scape sarind intr-un helesteu.dar,dak stam bine sa ne gandim,e vorba de un american...asta explica multe...adik tot
    0 0
  • ce?!
    Eu l-as fi medaliat pe crocodil pt. activitatea civica de care a dat dovada :). Curata lumea si de hoti si de prosti!
    0 0
  • MARIAN
    PP
    Nu inteleg ce vina a avut crocodilul!!asta este instinctul lui de sute de milioane de ani!!!au gresit ca l-au eutanasiat!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru