Hotii de masini care returneaza bunul furat

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 08.02.2008
In Scotia o practica din tot mai intalnita este ca hotii sa fure masinile noaptea si sa le returneze pana la rasarit.

Esential

8 astfel de cazuri au fost raportate politiei.

Unul dintre cele mai ciudate cazuri din ultima perioada vine din Scotia. Politia locala a raportat existenta unor practici mai mult decat „deosebite”. Este vorba de furturi de masini care sunt returnate de catre hoti.

Politistii scotieni au anuntat opt astfel de cazuri in ultima vreme. Se pare ca raufacatorii intra noaptea in casa, iau cheile de la masini si se plimba cu ele in timpul noptii, dupa care le readuc in fata caselor de unde le-au furat.

Se pare ca cei care fura masinile le returneaza deoarece comunitatile din Scotia au un numar mic de locuitori si pot fi gasiti usor de politie. Proprietarii au raportat politiei astfel de cazuri dupa ce si-au gasit masinile a doua zi dimineata cu un numar in plus de kilometri la bord.

Comentarii (4)

  • marius :)
    supertare :)))
    in sfarsit ...nijte hoti cu constiinta...
    0 0
  • alecstm
    incredibil dar adevarat
    i sa intamplat si unui prieten de al meu, i-au furat masina din fata casei, a doua zi a fost sunat de catre hot, ca daca vrea masina tre sa plateasca o caruta de bani. Masina avea casco si o zis ca nu-i trebe masina, dar hotul o parcat masina de unde o furat-o si a zis ca daca nu il plateste ii face probleme. S-a organizat un flagrant, omu o fost la intalnire cu hotu, si acum hotu e la racoare.
    0 0
  • 8989 - linia fierbinte
    :)) frumoasa povestea....dar hotul ala de unde avea numarul de telefon? :))
    0 0
  • seduardg
    logic
    Poate proprietarul avea C.Î. în vehicul sau alte acte, hoţul i-o fi găsit numele în cartea romtelecom; sau hoţul mai întâi s-a informat de la cine fură ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru