Hummer da unda verde pentru H4

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 31.07.2007
Hummer a anuntat ca isi va imbogati gama de modele cu un nou SUV de dimensiuni mai mici, botezat H4.

Succesul de care se bucura Hummer in afara Statelor Unite i-a determinat pe oficialii brand-ului american sa se gandeasca tot mai mult la posibilitatea lansarii unui nou model in gama. La inceputul anului au existat mai multe speculatii privind introducerea unui nou model botezat H4.

Se pare ca nu au fost simple zvonuri, conducerea GM hotarand sa dea unda verde viitorului SUV asteptat sa isi faca debutul la Salonul Auto de la Detroit de anul viitor. Hummer H4 va avea dimensiuni mai mici decat actualele modele, acest lucru reprezentand o problema pentru tehnicienii sai care au dificultati in gasirea unei platforme potrivite.

Cu noul H4, Hummer intentioneaza sa isi consolideze succesul de peste ocean si sa atace piata unui alt SUV de dimensiuni mici: Jeep Wrangler. Odata cu lansarea noului H4 Hummer va prezenta si o varianta pick-up a modelului H3 si o versiune revizuita a actulalului H2.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru