Hummer H4 vine in 2010

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 24.04.2007
General Motors a anuntat ca viitorul Hummer H4 va sosi in 2010. Constructorul american intentioneaza ca acesta sa fie un SUV mai "soft".

General Motors a confirmat lansarea viitorului Hummer H4 in 2010. Masina va imprumuta platforma de la un viitor model compact Hummer. Constructorul american a anuntat si lansarea unei versiuni diesel H3 SUT in 2008.

Martin Walsh, presedintele Hummer, a declarat ca gama se va imbogati cu un model mai mic: "Va exista o noua platforma GM care ne va permite sa construim un vehicul de dimensiuni mai mici". Surse din interior afirma insa ca imaginea de off-roader convins al brandului american va avea de suferit daca GM decide sa introduca un model mai "soft".

Hummer va trebui sa isi mentina reputatia 4WD asigurandu-se ca toate vehiculele vor avea un sasiu separat, un unghi de atac si de degajare mare, garda la sol ridicata si o linie de design traditionala.

Comentarii (3)

  • un nou camion...
    Alt Hummer, aceeasi Marie cu alta palarie, masina multa, mare si degeaba... ca de altfel aproape orice masina americana!! Ar trebui mentionata stirea in rubrica "Cargo" :)
    0 0
  • e tare si asta ... la fel ca h2 si h3... marpha
    0 0
  • hummer-ul e cel mai tare suv... cum o arata asta tunat ...:))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru