Hyundai ar putea produce un model de teren foarte bun in off-road

De Iulian Cazacu
Publicat Sambata, 16.01.2010
Sud-coreenii de la Hyundai isi propun sa produca in viitor un SUV orientat spre off-road inspirat din celebrul Bronco al celor de la Ford

Hyundai planuieste sa produca un model accesibil de teren, care sa se comporte excelent in off-road. Cum toti marii producatori de SUV-uri au probleme financiare sau pretul modelelor lor e prea mare, momentul lansarii unui astfel de model care sa concureze la categoria grea in off-road nu putea fi mai bun.

Intrebat de jurnalisti care sunt planurile de viitor legate de segmentul SUV ale companiei, directorul Hyundai SUA, John Krafcik, a declarat ca "la fiecare sedinta a designerilor nostri, cand se studiaza proiecte de viitor, ceea ce ii entuziasmeaza pe toti este posibilitatea de a produce un model exceptional in off-road, similar modelului Bronco de la Ford" (foto).

Se pare ca Hyundai va prezenta un concept in viitorul apropiat, la saloanele auto de la Chicago sau New York, pentru a starni interesul viitorilor clienti.

via | jalopnik

Comentarii (5)

  • Bine ai venit la automarket, nu te-am mai citit pana acum, asta ca sa incep intr-o nota prietenoasa. Acum ca sa dau cartile pe fata voi spune ca automarket s-a mai imbogatit cu un redactor doct si erudit, care se exprima in titlu la fel cum eu imi fac publica parerea despre el. Sper sa te prinzi de ce am vrut sa zic, spre deosebire de mine care inca rumeg fraza din John Krafcik...
    P.S. gagici bune la Spiru Haret la jurnalism, nu?
    10 2
  • aklsjda
    Masina din poza e un concept facut chiar de catre FORD...nu avea nici un rost sa o atasati la stirea cu Hyunday, doar pentru ca exista o similaritate in declaratia acestora.
    7 2
  • porcusoru' inaripat
    Hyundai, un tot-teren dedicat? voi faceti misto de ei acum, nu?
    1 2
  • fake
    zici k e un G restilizat
    0 2
  • That's ME
    Super
    Bravo !!!
    HYUNDAI va ramane in continuare liderul SUV-urilor in Romania!
    Anul asta deja vor aparea Santa Fe-ul Facelift si noul Tucson ( ix35 ).
    inca o data FELITARI coreenilor de la HYUNDAI!
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru