Hyundai "Beach Cruiser" debuteaza la SEMA

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 25.10.2007
Hyundai a anuntat o premiera mondiala pentru salonul de tuning SEMA 2007. Este vorba de conceptul Beach Cruiser.

Si Hyundai si-a anuntat prezenta la cel mai important salon de tuning al anului, SEMA 2007. Coreeni vor prezenta pe 30 octombrie, in premiera mondiala, o versiune modificata a modelului Elantra Touring, corespondentul lui i30 Crossover din Europa, botezata Beach Cruising. Tuningul a fost asigurat de K-Daddyz-Kustomz si va atrage cu siguranta privirile multor vizitatori la salonul american.

Conceptul modificat a fost vopsit in culorile violet si portocaliu, pe caroserie fiind aplicate si o serie intreaga de viniluricu tenta verde. Masina a fost incaltata cu jante de 20 de inch din aliaj si cauciucuri Dunlop Sport Maxx iar aspectul frontal a primit o grila cromata. Look-ul exterior este completat de geamurile fumurii si acoperisul panoramic.

La interior casa de tuning a combinat tapiseria din piele maro cu accente de violet si portocaliu. Exagerarile in materie de sisteme video si audio nu lipsesc, K-Daddyz echipand masina cu patru ecrane DVD pentru pasagerii din spate, opt difuzoare, cinci amplificatoare si opt subwoofere Infinity.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru