Hyundai i10 va primi un motor turbo de 0.8 litri si 90 CP

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 07.08.2009
Hyundai pregateste un facelift subtil pentru i10. Acesta va fi prezentat la Geneva, alaturi de un nou motor de cilindree redusa: 0.8 litri si 90 CP.

Hyundai a anuntat oficial ca va implementa un motor de generatie noua pe cel mai mic model al gamei sale, i10. Este vorba de o unitate de 0.8 litri turbo care va reusi sa dezvolte 90 de cai putere si va duce la scaderea emisiilor noii versiuni i10 la sub 100 de grame CO2/km. In acelasi timp cu lansarea noii versiuni, Hyundai va prezenta oficial si un facelift usor al modelului sau de segment mini.

Este pentru prima data cand motorul Hyundai intra in productia de serie, constructorul coreean prezentandu-l in premiera pe conceptul i10 Blue CNG, dezvelit in cadrul Salonului Auto de la Geneva din 2008. Acesta era insa alimentat pe baza de GPL, dezvolta 97 de cai putere, dar emisiile sale coborau foarte mult, pana la 65 de grame CO2/km.

Datorita capacitatilor sale ecologice, noua versiune va fi individualizata in gama, urmand sa fie botezata oficial "i10 i-blue".

via | Autocar

Comentarii (4)

  • Stelian_Opincariu
    Bravo Hyundai! un pas inainte este acest motor turbo!
    7 9
  • Foarte bine;incet dar sigur scot baietii motoare din ce in ce mai performante si ecologice.

    Si un pret pt.conserva din imagine?
    6 2
  • vali.man
    turbo
    Buna ideea, interesanta.. un turbo e oricand binevenit. Pe loganul diesel ar mai fi necesar.
    2 2
  • ha ha ha
    ha ha ha
    HAI SA NU COMPARAM HYUNDAI CU DACIA.STIU MULTI CARE SI-AR LUA DACIE DECAT HYUNDAI.CAND MERGEAM INCA CU DACIA ,PINA SA NE SMECHERIM CU MASINI STRAINE,SINGURUL HYUNDAI DIN CASA,ERA TELEVIZORUL SAU TELEFONUL SAU ROBOTUL DE BUCATARIE.STIU NISTE PRIETENI CARE AU HYUNDAI ACCENT SI LE PARE RAU CA AU DAT BANII PE EA.NU VREAU SA SUPAR FANII HYUNDAI,DAR MAI AU PINA SA FIE MASINI BUNE...
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru