Hyundai lucreaza in continuare la viitorul Coupe

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 26.03.2009
John Krafcik, directorul gamei de produse de la Hyundai, a reconfirmat viitorul modelului Coupe.

In cadrul conferintei de presa de la lansarea lui Genesis Coupe, directorul gamei de produse al companiei Hyundai, John Krafcik, a declarat ca inginerii coreeni lucreaza la cea de-a doua generatie a modelului Coupe. Hyundai a fost nevoita sa reconfirme productia urmasului lui Coupe deoarece anumite zvonuri indicau renuntarea la acest model. Dupa cum a declarat John Krafcik intr-o conferinta de presa anterioara, noul Coupe va fi bazat pe platforma lui Elantra.

Cea de-a doua generatie a lui Coupe va fi mai mica decat primul model, iar aspectul exterior al acestuia va fi inspirat din design-ul conceptului Veloster. Hyundai Veloster Concept este un coupe cu patru locuri care beneficiaza de un acoperis panoramic din sticla. Conceptul Veloster a fost desenat la centrul de design Hyundai din Namyang, sub supravegherea vicepresedintelui de design al companiei coreene, Oh Suk-Geun. John Krafcik a mentionat ca Hyundai nu a botezat inca noul model, dar Coupe este inca o optiune valabila.

Via | Edmunds

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru