Hyundai Veracruz ar putea fi înlocuit de o versiune mai mare a lui Santa Fe

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 25.06.2010
Cum diferenţele de vânzări dintre SUV-urile Hyundai sunt foarte mari, şefii coreenilor se gândesc serios şa înlocuirea lui Veracruz cu o versiune mai lungă a lui Santa Fe

Succesul mediocru al lui Hyundai Veracruz/ix55 pe pieţele lumii face ca şefii Hyundai să fie nevoiţi să găsească soluţii pentru cel mai mare SUV al gamei. Iar americanii de la Autocar susţin că una dintre aceste soluţii este radicală: ştergerea lui Veracruz de pe lista modelelor gamei Hyundai şi înlocuirea acestuia cu o versiune cu ampatament mărit a lui Santa Fe.

Conform jurnaliştilor americani, Hyundai va aştepta finalul carierei actualei generaţii a SUV-ului său înainte de a face o mişcare de acest tip. n cazul în care informaţia se va confirma, Santa Fe cu ampatament mărit nu s-ar schimba la nivel estetic, principala diferenţă fiind reprezentată de lungimea mai ridicată. Nu se ştie cu cât vor creşte dimensiunile lui Santa Fe pentru a prelua poziţia lui Veracruz, însă este foarte probabil ca versiunea cu şapte locuri mai confortbaile să se încadreze perfect între actualele versiuni de serie Santa Fe şi Veracruz, deci să ajungă la o lungime de circa 4.75 metri.

Hyundai oferă la această oră o versiune cu şapte locuri a recent restilizatului Santa Fe, însă aceasta nu se deosebeşte cu nimic la exterior de cea clasică. Dimensiunile sunt identice, singurele diferenţe fiind resimţite la nivelul spaţiului interior de depozitare în cazul în care cele două locuri adiţionale sunt active.

via | Autoblog

 

 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru