Hyundai vrea sa cumpere Chrysler!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 19.02.2007
Coreenii de la Hyundai si-au manifestat dorinta de a cumpara brandul Chrysler, care in acest moment aduce pierderi grupului DaimlerChrysler.

Ultimul nume aparut in lista cursei pentru achizitionarea brandului Chrysler este Hyundai. Coreenii se alatura astfel celor de la General Motors, care si-au anuntat de asemenea disponibilitatea si intersul pentru marca americana.

Intrarea Hyundai pe fir a fost anuntata ieri de Sunday Times, care citeaza surse din cadrul companiei asiatice. Hyundai vizeaza mai ales centrele de desfacere americane ale celor de la Chrysler, reteaua vasta de dealeri fiind principalul punt de interes in aceasta eventuala tranzactie.

Pe de alta parte, fondul de investitii JPMorgan s-a angajat sa ofere consultanta tuturor potentialilor cumparatori, incluzandu-i aici pe Hyundai si pe GM.

Hyundai si Chrysler nu se afla la prima tentativa de colaborare, cele doua companii dezvoltand in colaborare cu Mitsubishi motorul cu patru cilindri de 2.4 litri prezent pe cateva modele ale velor trei constructori.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Hyundai
    Coreeni au facut progrese enorme in automobilistica. La capitolul calitate i-au lasat in urma pe cei de la Mercedes. In europa poate nu au multe produse dar peste ocean unde este piata cea mare si-au castigat numele cu produse si servici de calitate. Sunt primi constructori care ofera garantie de 10 ani sau 160000km. Femeile sunt cumparatori de varf deoarece serviciile si consumabile sunt "gratis" primi 5 ani. Dar la dealer de Hyundai gasesti un magazin plin de produse feminine unde isi lasa contributia din plin soferitele.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru