Iahturile Porsche

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 21.02.2007
Porsche Design, casa de creatie a constructorului german si-a pus amprenta asupra a doua iahturi de lux. Modelul mai sportiv este dotat cu un motor Viper de 550 de cai putere.

Fearless Yachts, o companie din Florida specializata in productia de iahturi, a prezentat saptamana aceasta la Expozitia de Barci de la Miami rezultatul colaborarii lor cu Porsche Design. Fearless 28 este un iaht sportiv de 28 de metri lungime, in care nu vom gasi un motor Carrera GT V10 asa cum ne-am fi asteptat ci un propulsor V10 de provenienta Dodge Viper care dezvolta 550 de cai putere.

Fearless 28 este un iaht de viteza care combina perfect luxul cu performanta. Cockpit-ul are un design inedit, caracterizat de materiale de inalta calitate, realizate manual, cum sunt scaunele sport ergonomice si ajustabile si podeaua imbracata in mocheta. Plansa de bord este inspirata de designul celor intalnite la modelele supersportive Porsche.

Casa de design a celebrului constructor german si-a pus amprenta si pe Fearless 68, un iaht de lux de aceasta data. Fearless 68 este caracterizat de manevrabilitate si confort sporit. Partea din fata a iahtului a fost construita folosind o metoda unica de reducere a greutatii.

Motorul puternic ofera o viteza de invidiat iar interiorul opulent poate fi realizat la comanda de Porsche Design.

Interiorul poate fi alcatuit din doua sau trei cabine in functie de preferintele clientilor. De asemenea, iahtul este foarte bine izolat fonic si impotriva vibratiilor. Un acoperis electric si un portbagaj bine ascuns completeaza dotarile exclusive ale iahtului.

Comentarii (3)

  • NU ARATA A IAHTURI
    CUNASCATORII DE AMBARCATIUNI VOR SPUNE LA FEL CA MINE, ALEA ARATA CA NISTE BARCI DE AGREMENT PUTIN MAI NERVOASE SI MAI FRUMOASE. O SINGURA POZA DE ACOLO ARATA O AMBARCATIUNE CARE INCEPE SA SEMENE CU UN IAHT. RESTUL SE POT NUMII BARCI DE VITEZA ATAT.
    0 0
  • andrei
    da :)
    ii dau dreptate lui jonny... sunt prea mici pentru a fi yahturi
    0 0
  • 28 de metri ????
    Primul model are 8.4 m si al doilea are 20.6 m. Probabil este mai usor sa copiati pozele de pe site-uri decat informatiile.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru