Iata conceptul Fiat Phylla, viitorul Topolino!

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 05.06.2008
Fiat a dezvaluit recent un concept electric botezat Phylla, un minicar din care va lua nastere Phylla.

Viitorul Fiat Topolino incepe sa prinda contur, fratele mai mic al lui Fiat 500 urmand sa completeze gama constructorului italian in urmatorii ani.

Un concept electric botezat Phylla, dezvaluit recent de italieni anticipeaza se pare tehnologiile si formele viitorului Topolino. Minicarul a fost dezvoltat de Centrul de Cercetare Fiat (CRF) si de scolile de design din Torino IED si IAAD si se vrea o interpretare futurista a ceea ce ar urma sa fie viitorul model electric al constructorului italian.

Aceasta speculatie vine la scurt timp dupa ce insusi Sergio Marchionne, boss-ul Fiat a dezvaluit oficial faptul ca italienii vor dezvolta un urmas al lui Topolino. Versiunea de productie a lui Phylla ar putea astfel sa fie un contracandidat perfect pentru deja anuntatele modele similare de la BMW, Daimler si Volkswagen.

Inca nu exista informatii prea multe despre viitorul Topolino insa se pare ca acesta va fi dezvoltat pe o platforma mai scurta a lui Grande Punto si va beneficia de serviciile unor motoare de capacitate mica, capabile sa dezvolte pana la 100 de cai putere.

Productia viitorului Topolino va fi asigurata de uzina Zastava din Serbia, recent cumparata de Fiat, primul minicar urmand sa iasa de pe portile uzinei in 2010.

via | MotorAuthority

Taguri: Fiat, Phylla, Topolino

Comentarii (2)

  • E frumoasa si practica in Bucuresti
    0 0
  • giulai
    nu e topolino
    esta e un concept diferit, topolino va avea linii stilistice asemanatoare cu vechiul topolino. Phylla e un concept care s-ar putea sa nu fie nici macar pus in practica. Puteau sa faca o masina mai frumoasa.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru