Iata cum va arata viitorul coupe Hyundai!

De Bogdan Mirică
Publicat Sambata, 11.08.2007
Constructorul coreean a publicat o schita a viitorului coupe cu tractiune spate, pe care il va lansa in 2009.

Dupa indelungi luni de speculatii si dupa mai multe fotografii spion, suntem in masura sa va prezentam prima schita oficiala a coupe-ului pe care Hyundai il pregateste. Cu exact o luna in urma, un oficial al grupului a dezvaluit ca grupul coreean intentioneaza sa dezvolte un coupe bazat pe proaspatul concept Genesis.

Acesta ar urma sa-si faca debutul in primavara anului 2009, la sase luni dupa lansarea sedan-ului Genesis, de la care coupe-ul va imprumuta trenul de rulare cu tractiune spate. Cel mai probabil, noul coupe va inlocui actuala generatie a modelului sportiv Tiburon, Hyundai promitand ca noul model va beneficia de un motor V6 mult mai puternic si chiar de un propulsor V8.

Schita publicata de oficialii coreeni dezvaluie liniiile de design ale partii frontale si confirma aspectul posterior surprins de fotografiile spion.

Comentarii (12)

  • Minunat
    Cata nesimtire majoritatea "noilor" stiri sunt furate de pe www.autoblog.it.Sunteti niste "jurnalisti" atat de profesionisti incat uitati sa dati si sursa stirilor.La urma urmei pana si jurnalismul e o treaba facuta de amatori iar cand e vorba de masini cred ca orice roman poate sa fie jurnalist auto..Reteta?Hmmm se ia una bucata Google se da search se da copy paste la niste poze punem apoi si niste cuvinte de specialisti auto si voila una bucata stire.Felicitari Automarket sunteti cei mai tari tineti-o tot asa. :))))
    0 0
  • energy
    arata bine mashinuta dar cine stie cat o costa? in rest e nervoasa shi arata bine,.......
    0 0
  • niceeeee
    foarte tare mashinutza.....dar seamana putin cu Infiniti G35...in rest shukr tare...bafta...
    0 0
  • aham...
    foarte misto masina
    0 0
  • lasa-ne..
    ioane, daca nu-ti convin stirile du-te si citeste-le direct de pe xxl.com sau ce site mai vrei.de cand m-am abonat citesc zilnic(mare parte discutii de loganuri)si nu dau din papagal inutil.(scz de offtopic)
    0 0
  • TURTLE
    asta nu e viitorul Coupe
    probabil e generatia de dupa 2011,pt ca generatia viitoare care va aparea la sfarsitul acestui an nu este asa,nici macar nu seamana.Generatia care va aparea acum are grila asemanatoare cu Audi TT ,sincer nush de unde ati gasit voi poza asta,dar va garantez ca nu e a generatiei viitoare!!!
    0 0
  • ----
    Cam seamana izbitor cu Infinity G35, nu vi se pare????
    Oricum, asta e frectie, nici in 10 ani n-o sa arate asa...
    0 0
  • agop666
    am trait acolo
    am trait in korea de sud cativa ani si pot sa ma mandresc ca au trecut toate medelele de export in acea perioada pe sub ockii mei (din portul unde lucram se incarcau) mai aveu in circulatie inca cateva zeci de modele care semanau izbitor unele cu mertu altele cu bmw si nu le scoteau le eport dar daca vor sa faca o copie dupa infinity credetima ca o pot face destul de usor au si capacitati de productie si au cam tot ce le trebuie ramane de vazut cand si daca or sa o faca
    0 0
  • jazzboy
    blabla
    ce frumos arata si dacia logan in schitze... dar ninja nu-i ca-n filme...
    0 0
  • :))
    f tare ultimu comment :)))
    0 0
  • cea mai praf masina
    oameni buni deci arata bine, chiar f bine ... dar la siguranta este una din masinile in care la accident de max 50km/h sigur mori. am vazut o gramada de accidente cu acest tip de masina "hyundai coupe" ... este un dezastru la siguranta(sicriu pe 4 roti).sper sa fii remediat problemele, caci altfel nu merita 1 ban.
    salutare
    0 0
  • Tare
    Am condus un santa fee 2200 crdi 150 cp cam 200 km si am ramas placut impresionat de manevrabiliatea ei plus finisajele sunt sooper iar la capitolul siguranta avea de la esp tetiere active garmada de saci cu aer si tot ce vrei nu prea cred sa fie slabe la siguranta .
    Dupa parerea mea Hyundai evolueaza ....
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru